Меню

Як залучити гроші на розвиток бізнес-ідеї з нуля

Зображення: Як залучити гроші на розвиток бізнес-ідеї з нуля

Круті бізнес-ідеї народжуються щодня, проте велика їх частина безслідно провалюється через брак фінансів або неправильного їх розподілу. Припустимо, у Вас є ідея для відкриття нового бізнесу, але немає стартового капіталу для його розвитку, що робити? У найбільш розвинених країнах, таких як США, Великобританія, Франція або Японія існують спеціальні програми, які контролюються на державному рівні. Так звані «інвестиційні майданчики» допомагають молодим бізнесменам запустити свій перший стартап, не маючи ні копійки в кишені. Найбільш яскравим прикладом є Кремнієва долина в США. На жаль, в Україні ця сфера розвинена дуже слабо, тому новому поколінню бізнесменів доводиться шукати більш складні способи, щоб залучити гроші для бізнес-ідеї.

Як піднести свою бізнес-ідею, щоб гарантовано отримати інвестиції відразу з декількох джерел? У даній статті ми постараємось відповісти на найактуальніші питання залучення грошей в бізнес.

Задати своє питання

Як правильно презентувати бізнес-ідею інвестору?

Залучення капіталу в бізнес є однією з найскладніших завдань для молодого бізнесмена. Яких правил потрібно дотримуватись, щоб досягти максимального успіху?

1. Будьте готові до невдачі - як не дивно, але злети і падіння є постійними супутниками бізнесу. ТОП 100 найбагатших людей світу за версією журналу «Forbes», колись продавали піцу в торговій палатці або розносили пошту. Ніколи не опускайте руки і у Вас все вийде.

2. Переконайтеся в унікальності Вашої ідеї - новачки в бізнесі часто будують ілюзії про ексклюзивність свого стартапу. Обов'язково вивчіть перші 25 сторінок в Google, щоб надати своїй ідеї родзинку.

3. Опрацюйте чіткий бізнес-план - перед залученням інвестицій в бізнес-ідею необхідно дізнатися «що скільки коштує?». Залежно від типу бізнесу врахуйте всі потенційні витрати: оренда приміщення, реклама, зарплата співробітників, закупівля обладнання чи інших товарів, а також форс-мажорні обставини. Якщо Ви ще погано розбираєтесь в процедурі складання бізнес-плану, зверніться до фахівця, це заощадить Ваші гроші в майбутньому і значно підвищить шанси на успіх.

4. Презентуйте себе просто, але зі смаком - презентація своєї бізнес-ідеї - це найвідповідальніший момент. Доступно опишіть свою бізнес-ідею, так, щоб вона була зрозуміла навіть дитині, але в той же час чіпляла своїм потенціалом. Загалом, будьте готові відчути себе канатоходцем.

Як залучити гроші на розвиток бізнесу?

В Україні існує всього декілька способів залучити інвестиції в бізнес. Всі вони мають свої переваги та недоліки.

Кредит в банку

Банківський кредит - це звичайно перше, про що думає молодий бізнесмен. Дійсно, багато хто бере кредит в банку, щоб запустити свій бізнес. Тут існує всього 2 негативні моменти:

  • Для банку не важлива суть Вашого стартапу, а тільки наявність стабільного доходу, поручителів, хорошої кредитної історії та іншого;
  • При провалі бізнес-ідеї Ви потрапляєте в величезну боргову яму на багато років.

Краудфандинг

Краудфандингові платформи - це відносно новий для нашої країни спосіб залучити гроші в бізнес. Краудфандинг - це залучення інвестицій в бізнес за допомогою інтернету. Ви презентуєте свою бізнес-ідею на спеціальній платформі, а бажаючі допомогти - вкладають гроші в її розвиток.

Державна допомога

Багато хто здивується, однак сьогодні дійсно можна отримати фінансову допомогу від держави для розвитку бізнесу. Більшою мірою це стосується місцевої влади, коли адміністрація міста зацікавлена в появі того чи іншого бізнесу. Регламент звернення за фінансовою допомогою в даному випадку може сильно відрізнятися в залежності від місця Вашого проживання.

Позика під заставу нерухомості

Позика під заставу нерухомості

  • Сума позики від 50 000 до 15 000 000 гривень
  • Ставка по кредиту всього 1,5% в місяць
  • Термін прийняття рішення протягом 9 хвилин
  • Видаємо до 80% від ринкової вартості застави
  • Термін кредитування від 3 до 60 місяців

Подати заявку

Гроші на розвиток бізнесу від компанії «Банкнота»

Ми пропонуємо свою допомогу всім підприємцям, які гостро потребують фінансової підтримки бізнес-ідеї. У нас Ви можете оформити позику під заставу нерухомості або автомобіля на суму до 15 000 000 гривень. Тисячі українських бізнесменів вже стали нашими партнерами, і ось чому:

  • Приймаємо 99% заявок;
  • Видаємо потрібну суму готівкою в день звернення;
  • Пропонуємо вигідну відсоткову ставку - 1,5% на місяць;
  • Кредитуємо під будь-який тип нерухомості або авто;
  • Ми оформляємо всі документи безкоштовно, із залученням юристів.
Отримати кредит стало
ще простіше
Заявка

Онлайн або по телефону

Оцінка

Об'єкта і документів

Договір

Узгодження і підписання

Отримання коштів
Подати заявку

Щоб отримати більше інформації про фінансову підтримку бізнес-ідей від компанії «Банкнота», зв'яжіться з нашим фахівцем на сайті або по телефону.

Banknota
Матеріал підготував: