Меню
Як отримати кредит під заставу квартири і іншої нерухомості в Ужгороді?

Як отримати кредит під заставу квартири і іншої нерухомості в Ужгороді?

  • Сума позики від 50 000 до 15 000 000 гривень
  • Ставка по кредиту всього 1,5% в місяць
  • Термін прийняття рішення протягом 9 хвилин
  • Видаємо до 80% від ринкової вартості застави
  • Термін кредитування від 3 до 60 місяців
Banknota

Подати заявку

Зображення: Як отримати кредит під заставу квартири і іншої нерухомості в Ужгороді?

Ужгород - найдавніше місто з більш ніж 1000-річною історією, що на поточний момент являється адміністративним центром Закарпатської області. Різні історичні події призвели до того, що сьогодні Ужгород підтримує економічні та соціальні зв'язки з європейськими державами не тільки завдяки топографічному розташуванню, а й розвиненій промисловості і туризму. Вартість квартир та іншої нерухомості в Ужгороді утримує високі показники в порівнянні з іншими українськими містами. Тому взяти кредит під заставу квартири в Ужгороді - дуже просто, достатньо звернутися в приватну кредитну компанію «Банкнота». За останні роки наша організація в кілька разів розширила географію надання послуги кредитування, прямуючи від столиці до найвіддаленіших регіонів України. Ми пропонуємо найбільш вигідні умови видачі позик під заставу нерухомості кожному жителю нашої країни.

Ліквідність нерухомості в Ужгороді

Ужгород є одним з найбільш відвідуваних міст як серед українців, так і серед іноземців. Значні інвестиції в туризм, різні види промисловості і бізнесу, дозволяють місцевим жителям без зусиль продавати нерухомість за досить високу ціну. Середня вартість 1-кімнатної квартири в місті - близько 35 000 $.

Щоб самостійно переконатися в правдивості зазначеної інформації, ви можете перейти на будь-яке стороннє джерело з продажу квартир в Ужгороді. Якщо Ви власник нерухомості на території цього міста, наша компанія готова запропонувати доступні умови кредиту під заставу, хочемо зауважити, що термін прийняття рішення по заявці - 9 хвилин.

Компанія «Банкнота» в Ужгороді

З недавнього часу ми видаємо кредити під заставу нерухомості на території Ужгорода. Щодня наші співробітники обробляють кілька десятків заявок, і в 99% випадків ми схвалюємо займ.

Щоб оформити кредит вам слід виконати кілька простих дій:

  • Залиште свої контактні дані на нашому сайті або зв'яжіться з менеджером по телефону;
  • Надайте мінімальний перелік документів для оформлення кредиту (паспорт, ІПН, документи, що підтверджують володіння нерухомістю);
  • Дочекайтеся оцінки нерухомості від нашого експерта;
  • Підпишіть договір з компанією;
  • Отримайте кредит готівкою.

Ми видаємо кредит під заставу всіх видів нерухомості в Ужгороді:

  • Приватний будинок;
  • Квартира (в тому числі недобудова);
  • Земельна ділянка;
  • Нежиле приміщення.

Завдяки багаторічній праці та запозиченому досвіду у європейських колег, ми підібрали найоптимальніші умови кредитування під заставу нерухомості. Низька відсоткова ставка, офіційні договори, завірені нотаріально, відсутність додаткових комісій і безліч безкоштовних послуг роблять нашу компанію лідером сфери кредитування в Ужгороді.

Як розрахувати кредит під заставу нерухомості

Якщо вам необхідно попередньо розрахувати кредит і ознайомитися з усіма умовами в індивідуальному порядку, ви можете скористатися нашим кредитним калькулятором. Калькулятор кредиту - це зручний і простий метод розрахунку щомісячного платежу і підсумкової суми виплат, який ґрунтується на наступних даних:

  • Сума позики;
  • Термін кредитування;
  • Вид нерухомості.

Зверніть увагу, що дані показники не є остаточними. Для достовірного розрахунку кредиту необхідна оцінка вашої нерухомості. На суму позики також може вплинути розташування квартири або будинку, ринкова вартість і ряд інших чинників.

Чому жителі Ужгорода вибирають нас?

Наша компанія - це команда висококласних фахівців, які завжди знайдуть індивідуальний підхід до кожного клієнта. Експерти "Банкнота" вже оцінили кілька тисяч об'єктів нерухомості по всій країні. Ми довіряємо своїм позичальникам і ставимося лояльно до клієнтів з поганою кредитною історією.

Звертаючись до компанії «Банкнота», вам не потрібно піклуватися про оформлення десятка різних довідок і документів, ми все зробимо за вас. Взяти кредит під заставу квартири або іншої нерухомості в Ужгороді можна всього за один день. Залиште заявку на сайті, і ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Розрахувати платіж
Необхідна
сума
Термін
кредитування*
Застава
Квартира
Будинок
Нежитлове приміщення
Земельна ділянка
Автомобіль

Термін кредитування: від 3 до 60 місяців
Максимальна річна ставка: 24%

45000

грн

платіж в місяць

540000

грн

всього за 12 міс

Отримати кредит стало
ще простіше
Заявка

Онлайн або по телефону

Оцінка

Об'єкта і документів

Договір

Узгодження і підписання

Отримання коштів
Подати заявку