Меню

Кредит з фіксованою відсотковою ставкою

Зображення: Кредит з фіксованою відсотковою ставкою

Погоджуючись на кредит, більшість позичальників побоюється, що кредитор підвищить розмір відсоткової ставки. Цей страх зупиняє багатьох позичальників при спробі взяти кредит, але ж гроші можуть знадобитися для вирішення базових потреб: покупка житла, машини, лікування серйозного захворювання, навчання та інші. Через страх опинитися в боргах потенційні позичальники відмовляють собі в найнеобхіднішому.

Компанія «Банкнота» вирішила піти назустріч своїм потенційним клієнтам і пропонує отримати кредит з фіксованою відсотковою ставкою. Розмір відсоткової ставки прописується в кредитному договорі і не підлягає перегляду протягом усього терміну дії кредитного договору. Таким чином, ми хочемо стати надійним партнером у вирішенні Ваших фінансових проблем.

Чому варто взяти кредит в компанії «Банкнота»?

Фіксована ставка по кредиту не єдина наша перевага перед іншими кредиторами. «Банкнота» розробила спеціальну програму кредитування для своїх позичальників. Умови кредитування в нашій компанії вигідно відрізняються від пропозицій банків та інших приватних кредиторів:

Отримати кредит стало
ще простіше
Заявка

Онлайн або по телефону

Оцінка

Об'єкта і документів

Договір

Узгодження і підписання

Отримання коштів
Подати заявку
  • Низька відсоткова ставка. Від 1,5%/місяць. Позичальники повинні виплачувати тільки відсотки по кредиту в розмірі від 18% до 30% в рік. Більше ніяких переплат. Ми не беремо комісію за свої послуги.
  • Висока сума кредиту. Так як всі кредити в нашій компанії видаються під заставу нерухомості або автомобіля, позичальники можуть розраховувати на значну суму. Точніше, суму кредиту Ви вказуєте самостійно, але вона не може перевищувати 80% від ринкової вартості застави.
  • Термін кредитування встановлюється індивідуально. Мінімальний період кредитування - 3 місяці, максимальний - 5 років. Дострокове погашення не обкладається штрафом і комісіями.
  • Всі кредити видаються готівкою в будь-якій валюті. Гроші можна отримати одразу після підписання договору. Якщо у Вас є всі необхідні документи, то гроші будуть у Вас на наступний день після звернення в компанію.
  • В «Банкнота» кредит з фіксованою низькою процентною ставкою можна отримати і з неблагонадійним фінансовим статусом. Погана кредитна історія не впливає на схвалення позики в нашій компанії.
Кредит під заставу нерухомості

Кредит під заставу нерухомості

  • Сума позики від 50 000 до 15 000 000 гривень
  • Ставка по кредиту всього 1,5% в місяць
  • Термін прийняття рішення протягом 9 хвилин
  • Видаємо до 80% від ринкової вартості застави
  • Термін кредитування від 3 до 60 місяців

Подати заявку

Що можна надати в заставу при отриманні кредиту?

При отриманні кредиту в якості застави можна надати будь-яку житлову і комерційну нерухомість, а також автомобіль. Об'єкт нерухомості повинен розташовуватись в Києві або області, Одесі, Харкові, Львові чи іншому обласному центрі України. Актуальний перелік необхідно уточнити безпосередньо у співробітників компанії. Якщо Ви хочете взяти кредит під заставу автомобіля, регіон реєстрації не має значення.

В компанії «Банкнота» можна отримати гроші під заставу нерухомості з проблемними документами. З даною категорією банки відмовляються працювати, але ми готові піти назустріч клієнтам, якщо проблеми на об'єкті пов'язані з наступними причинами:

  • Недобудова;
  • В об'єкті було виконано перепланування (навіть якщо була пошкоджена несуча стіна);
  • Якщо об'єкт нерухомості вже перебуває в заставі, ми можемо запропонувати рефінансування заборгованості;
  • Якщо власники майна визнані зниклими безвісти, ми також можемо Вам допомогти;
  • Якщо за об'єктом числяться борги по комуналці.
Розрахувати платіж
Необхідна
сума
Термін
кредитування*
Застава
Квартира
Будинок
Нежитлове приміщення
Земельна ділянка
Автомобіль

Термін кредитування: від 3 до 60 місяців
Максимальна річна ставка: 24%

45000

грн

платіж в місяць

540000

грн

всього за 12 міс

Всі ці причини не є приводом для відмови в отриманні кредиту. Даний перелік неповний і, якщо характер Вашої проблеми не підходить ні під один пункт, зв'яжіться зі співробітниками компанії і отримаєте додаткову інформацію стосовно свого питання. У «Банкнота» будь-який позичальник може отримати кредит з фіксованою ставкою під заставу майна з мінімальним пакетом документів.

Banknota
Матеріал підготував: