Меню

Кредит під заставу комерційного приміщення для бізнесу

Кредит під заставу приміщення

Кредит для бізнесу

Подати заявку
Зображення: Кредит під заставу комерційного приміщення для бізнесу

До комерційної нерухомості відносяться будівлі, а також земельні ділянки, які можна використовувати для ведення бізнесу або отримання прибутку. Але іноді Ваші комерційні приміщення можуть стати в нагоді для розширення бізнесу і збільшення потужності виробництва. Як правило, ціни на подібну нерухомість вище, ніж на житлові будівлі, і вони можуть послужити запорукою для отримання кредиту на вигідних умовах.

Зазвичай, кредит під заставу комерційного приміщення отримують тоді, коли потрібна велика сума в борг або у підприємства є непогашені заборгованості. Кредитор хоче переконатися, що він не втратить свої гроші в разі виникнення кризової ситуації. Після підписання договору кредитор видає необхідну суму грошових коштів позичальнику. Варто звернути увагу, що власник комерційної нерухомості не змінюється. Більш того, її можна продовжувати експлуатувати за призначенням.

Кредитуем під заставу нерухомості в таких містах: Київ та область, Львів, Одеса, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Рівне, Житомир, Хмельницький.

Які вимоги до об'єкта нерухомості?

У банку не приймають в заставу проблемну нерухомість, але ми готові йти назустріч і можемо видати гроші під об'єкти з проблемними документами. У нас можна отримати кредит під нежитлове приміщення: якщо оригінали документів були загублені або є інші проблеми з документами, якщо нерухомість знаходиться під арештом або є частиною судового процесу, під недобудови і інші об'єкти. Більше інформації на цю тему Ви можете отримати у співробітників компанії.

Кредит під заставу комерційного приміщення

Кредит під заставу комерційного приміщення

  • Сума позики від 50 000 до 15 000 000 гривень
  • Ставка по кредиту всього 1,5% в місяць
  • Термін прийняття рішення протягом 9 хвилин
  • Видаємо до 80% від ринкової вартості застави
  • Термін кредитування від 3 до 60 місяців

Подати заявку

Чому варто взяти кредит під заставу комерційної нерухомості?

  • Відсоткова ставка за заставними кредитами завжди нижче. Наприклад, в «Банкнота» позичальники виплачують від 1,5% в місяць, тобто від 18% в рік. Це краща пропозиція на території України. При зверненні в банк позичальники виплачують процентну ставку від 19% (у ПриватБанку, за умови, що сума кредиту більше 500 000 грн.) + додатково оплачують комісії банку, страховку та інші додаткові послуги.
  • Якщо вартість нерухомості значно перевищує розмір необхідної суми, в нашій компанії у Вас є можливість відкрити кредитну лінію, ліміт якої буде дорівнювати 80% від ринкової вартості об'єкта. Ви отримаєте грошову суму в необхідному обсязі, а якщо виникне необхідність збільшити розмір кредиту, додаткову угоду можна укласти за кілька годин.
  • Кредит під заставу комерційної нерухомості пропонується як фізичним, так і юридичним особам. Для подачі заявки необхідно підготувати мінімальний пакет документів:
    • Документи для ФОП: паспорт та ІПН; свідоцтво про реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності (або виписка з реєстрації); правовстановлюючі документи на нерухомість.
    • Документи для ТОВ: свідоцтво про реєстрацію підприємства (або виписка з реєстрації); статут підприємства; довідка про балансову вартість об'єкта застави; дозвіл засновників на передачу в іпотеку об'єкта застави; паспорт та ІПН директора підприємства; паспорт та ІПН бухгалтера; правовстановлюючі документи на нерухомість.
    • Для фізичної особи: паспорт та ІПН; правовстановлюючі документи на нерухомість.
  • Термін кредитування практично не обмежений. Період кредитування позичальник вибирає самостійно, але він не повинен перевищувати 10 років. У «Банкнота» все кредити видаються терміном від 3-х місяців.
  • На відміну від інших кредиторів, при отриманні грошей в нашій компанії не потрібно надавати фінансову звітність підприємства.
Розрахувати платіж
Необхідна
сума
Термін
кредитування*
Застава
Квартира
Будинок
Нежитлове приміщення
Земельна ділянка
Автомобіль

Термін кредитування: від 3 до 60 місяців
Максимальна річна ставка: 24%

45000

грн

платіж в місяць

540000

грн

всього за 12 міс

Banknota
Матеріал підготувала: