Меню

Кредит на житло

Зображення: Кредит на житло

Кожен, хто замислюється про придбання житла, рано чи пізно стикається з питанням: «Придбати житло згідно наявним коштам, або взяти краще, але в кредит?». Розглядаючи різні варіанти на ринку нерухомості Києва, завжди знайдеться варіант, який хотілось би купити, але трохи не вистачає грошей. Давайте розглянемо, що на сьогоднішній день пропонує ринок кредитування Києва, і на що реально може розраховувати кожен позичальник.

Банківський кредит на житло

В Україні банки завжди вели боротьбу за сумлінного позичальника, і перш ніж погодитися на партнерство по іпотечному кредиту, проводять ретельну перевірку кредитної історії і платоспроможності. Обов’язковий пакет документів будь-якого банку містить довідку про доходи та іншу документацію.

Задати своє питання

В Україні в 2018 році відзначається тенденція до збільшення кількості виданих кредитів, в порівнянні з 2016-2017 роками. Довіра до банків підвищилася, незважаючи на надзвичайно високі процентні ставки. Відсоткова ставка по іпотечних кредитах коливається на рівні 20% / рік, але не всі банки погоджуються видавати довгострокові позики. В Україні всього кілька банків видають кредит на житло. Так, Укргазбанк пропонує відсоткову ставку від 21% / рік, більш лояльне ставлення в Ощадбанк - 20% / рік. Найдорожча іпотека в ТАСКОМБАНК - 24% / рік. Приватбанк пропонує 2 програми кредитування: на покупку первинної нерухомості від 18% / рік і на придбання вторинної - від 20% / рік.

Але висока процентна ставка не єдиний недолік банківського кредитування. При отриманні кредиту на житло позичальник зобов'язаний здійснити перший внесок, який іноді прирівнюється до 50% від суми кредиту. Найменший внесок просять в Приватбанку - 25%.

Крім виплат по кредиту позичальник зобов'язаний щорічно придбати у банку страховку - ще 1% від суми кредиту і сплатити комісії банку.

Безпроцентні позики від забудовника

Забудовники в Києві зізнаються, що близько 40% продажів нових квартир виконують на умовах розстрочки. Умови розстрочки можуть відрізнятися, в залежності від строку дії кредитного договору.

Деякі забудовники пропонують безпроцентну розстрочку, але тільки на момент, поки йде будівництво будинку, або на перший рік після його закінчення. Такий варіант створений для підприємців, які не бажають вилучати кошти з обороту бізнесу, але готові покрити витрати протягом року. Навряд чи люди, які працюють на одну зарплату, зможуть покрити кредит на житло за рік в Україні.

При більш тривалому періоді кредитування забудовники встановлюють певний відсоток. Відсоткова ставка від забудовників нижче, ніж у банку, але в їх кредитних договорах є ряд нюансів. Наприклад, деякі забудовники прописують в договорі, що при підвищенні курсу долара більш ніж на 10% - покупцеві необхідно додатково заплатити 10-15% від вартості житла.

Ще одна маніпуляція від забудовників: при оплаті готівкою всієї суми відразу вони знижують вартість житла на 10-15%.

Отримати кредит стало
ще простіше
Заявка

Онлайн або по телефону

Оцінка

Об'єкта і документів

Договір

Узгодження і підписання

Отримання коштів
Подати заявку

Кредит на житло у приватного позичальника

Приватний кредитор, пропонуючи позичити власні кошти, встановлює більш лояльні умови кредитування. Інвестор безпосередньо передає гроші позичальнику, без необхідності переплачувати за посередницькі послуги.

Кредит на житло може отримати кожен, у кого є мета придбати власну нерухомість. Навіть з негативною кредитною історією Ви можете звернутися до нас, і ми Вам допоможемо.

Кредит на житло під заставу

Кредит на житло під заставу

  • Сума позики від 50 000 до 15 000 000 гривень
  • Ставка по кредиту всього 1,5% в місяць
  • Термін прийняття рішення протягом 9 хвилин
  • Видаємо до 80% від ринкової вартості застави
  • Термін кредитування від 3 до 60 місяців

Подати заявку

Наша компанія пропонує такі умови своїм позичальникам:

  • Відсоткова ставка від 1,5% на місяць (від 18% / рік);
  • Виплачуємо до 80; від вартості. Не має значення, Ви купуєте первинну або вторинну нерухомість;
  • Ми видаємо кредит за 2 дні. Всі кредити офіційно оформлені і юридично завірені;
  • Кредит видається без прив'язки до курсу валют;
  • В борг можна взяти до 15 млн. грн .;
  • Максимальний період кредитування - 60 місяців.
Розрахувати платіж
Необхідна
сума
Термін
кредитування*
Застава
Квартира
Будинок
Нежитлове приміщення
Земельна ділянка
Автомобіль

Термін кредитування: від 3 до 60 місяців
Максимальна річна ставка: 24%

45000

грн

платіж в місяць

540000

грн

всього за 12 міс

Тільки Вам вирішувати, яке житло краще придбати. Але така велика покупка виконується рідко, і можливо, варто відразу трохи переплатити, щоб потім довго жити в комфортних умовах.

Якщо ж Вам потрібен кредит на житло в Києві, Дніпрі або Харкові, наша компанія готова Вам його надати на вигідних умовах в найкоротший термін.

Banknota
Матеріал підготував: