Меню

Кредит для студентів

Зображення: Кредит для студентів

Кожен студент стикається з однією з найпоширеніших проблем - нестача грошей. Уміння самостійно вирішувати свої фінансові проблеми, не користуючись допомогою батьків і не позичаючи гроші у друзів - цьому доведеться навчитися кожному студенту. Однак фінансові труднощі є однією з найпростіших проблем в плані її вирішення, так як кредит студентам в Україні видається відразу після їх повноліття.

Щоб підібрати кредит, потрібно ознайомитися з актуальними пропозиціями на ринку і вибрати найменшу ставку. Крім того, рекомендується звертатися за допомогою в фінансові організації, що мають ліцензію. Таким чином, можна вирішити всі свої грошові проблеми, не ускладнюючи власну ситуацію.

Де взяти кредит студенту в Україні

Фінансові проблеми студентів найчастіше полягають в тому, що у них немає можливості оплатити своє навчання, житло, стажування на роботі або подорож. В такому випадку грошові кошти необхідні одразу і немає можливості витрачати час на тривалі пошуки відповідного банку, перевіряти, чи працює він за чинною ліцензією.

Кредит під заставу нерухомості

Кредит під заставу нерухомості

  • Сума позики від 50 000 до 15 000 000 гривень
  • Ставка по кредиту всього 1,5% в місяць
  • Термін прийняття рішення протягом 9 хвилин
  • Видаємо до 80% від ринкової вартості застави
  • Термін кредитування від 3 до 60 місяців

Подати заявку

Кредит студентам можна отримати декількома способами, але у них є певні недоліки:

  • Не дивлячись на те, що банки погоджуються співпрацювати з особами старше 18 років, більшість з них вимагають обов'язкової присутності поручителя і довідки, в якій буде вказано дохід за останні 3 місяці.
  • Деякі фінансові небанківські організації не вимагають від своїх клієнтів поручительства або довідки про доходи. Однак не всі видають кредит з 18 років, деякі пропонують свої послуги тільки тим клієнтам, яким вже виповнився 21 рік.
  • Мікропозики. Це точно не найкращий спосіб, так як кредит студентам видається в невеликому розмірі, під високий відсоток і на короткий термін, а за таких умов можливості усунути фінансові проблеми не буде. Та й неможливість отримати відтермінування, в разі проблем з регулярними виплатами, також вселяє сумніви щодо доцільності оформлення мікропозики.
Отримати кредит стало
ще простіше
Заявка

Онлайн або по телефону

Оцінка

Об'єкта і документів

Договір

Узгодження і підписання

Отримання коштів
Подати заявку

Отримання кредиту для столичних студентів

В Америці і багатьох європейських країнах вже давно видають кредити на навчання, що дає можливість студентам вчитися в тих ВНЗ, в яких вони хочуть. У Києві далеко не кожен надає перевагу способу позичити гроші у фінансових організацій, через побоювання друзів і знайомих, які їх відмовляють. Це пояснюється тим, що люди неодноразово стикалися з великими відсотками від банку, а тому навчені особистим досвідом знають, як складно платити таку високу відсоткову ставку.

Задати своє питання

З огляду на всі перераховані вище факти, «Банкнота» запропонувала своїм клієнтам найвигідніші для співпраці умови в Києві. Отримати кредит для студентів під заставу може кожен бажаючий, тому що ми пропонуємо наступні переваги:

  • Швидка видача необхідної суми грошей. Подана заявка розглядається протягом декількох хвилин, після чого клієнт отримує відповідь. Таким чином, можна отримати кредит під заставу протягом 1 дня.
  • «Банкнота» працює з позичальниками, які мають погану кредитну історію. Банки не співпрацюють зі студентами, у яких неблагонадійний фінансовий статус. Наша компанія пропонує свої послуги навіть тим клієнтам, які входять в «чорний список».
  • Отримання споживчого кредиту дозволяє студентам витрачати гроші на різні цілі - починаючи від подорожей і закінчуючи покупкою необхідних речей.

Реалізуючи потребу отримати гроші під заставу, люди кажуть, що можна скористатися послугами ломбарду: відносиш будь-яку техніку або ювелірні прикраси і отримуєш бажану суму. Але в ломбардах пропонують високу відсоткову ставку. Таким чином, переплата становитиме понад 50% від вартості Вашого майна.

Отримання кредиту після 18 років

Кредит з 18 років видають багато фінансових організацій. Як відомо, найвигідніші умови для клієнтів пропонуються за заставними кредитами. Наприклад, «Банкнота» видає кредити своїм клієнтам, а для цього потрібно мати при собі тільки паспорт і ІПН. Такий набір документів спрощує процедуру оформлення кредиту.

Розрахувати платіж
Необхідна
сума
Термін
кредитування*
Застава
Квартира
Будинок
Нежитлове приміщення
Земельна ділянка
Автомобіль

Термін кредитування: від 3 до 60 місяців
Максимальна річна ставка: 24%

45000

грн

платіж в місяць

540000

грн

всього за 12 міс

Компанія пропонує найвигідніші умови кредитування з місячною ставкою від 1,5%. При цьому сума може варіювати від 30 000 до 30 000 000. Позика для студентів під заставу видається всім особам, які досягли 18-річного віку. Термін кредитування становить від 3 місяців до 10 років. Крім паспорта та ІПН, потрібно мати при собі документи, що підтверджують Ваше право на володіння даним майном. Компанія видає до 80% від ринкової вартості застави, яку буде попередньо оцінено.

Таким чином, українські студенти можуть отримати можливість навчатися в тих ВНЗ, про які вони мріяли. Це відмінне рішення для здобуття вищої освіти і конкретної спеціальності. Адже якісна освіта - це інвестиція у власне майбутнє. Затребувана спеціальність - це перспективи, які допоможуть надалі заробляти набагато більше.

Banknota
Матеріал підготував: