Меню

Чому кредити під заставу нерухомості і терміновий викуп квартир популярні в Білій Церкві?

Зображення: Чому кредити під заставу нерухомості і терміновий викуп квартир популярні в Білій Церкві?

Білу Церкву називають перлиною Київської області, місто з тисячолітньою історією розташоване всього в 80 км на південь від столиці. За оцінкою незалежного рейтингового агентства IBI-Rating у Білій Церкві високий рейтинг інвестиційної привабливості. Тому нерухомість в місті коштує чималих грошей. При необхідності можна вигідно використовувати цей актив і отримати гроші під заставу нерухомості або терміново продати будинок.

Кредит під заставу квартири в Білій Церкві

Ви плануєте відкрити бізнес або придбати нову квартиру, а коштів для цього не вистачає? Можна позичити у знайомих або родичів. Однак не завжди виходить зайняти велику суму. Кредит під заставу нерухомості - реальний варіант отримати гроші швидко і відразу.

Позика під заставу квартири - затребувана послуга на ринку кредитування, і Біла Церква не виняток. Фінансова організація видає клієнтові необхідну суму в кредит, а гарантом повернення коштів є нерухомість клієнта.

На що оформляється кредит під заставу нерухомості:

  • Квартира;
  • Приватний будинок, таунхаус, котедж;
  • Дача;
  • Земельна ділянка;
  • Комерційні приміщення.
Кредит під заставу нерухомості

Кредит під заставу нерухомості

  • Сума позики від 50 000 до 15 000 000 гривень
  • Ставка по кредиту всього 1,5% в місяць
  • Термін прийняття рішення протягом 9 хвилин
  • Видаємо до 80% від ринкової вартості застави
  • Термін кредитування від 3 до 60 місяців

Подати заявку

Хто видає кредит під нерухомість

Кредит під заставу квартири можна оформити в банку. Для цього клієнт готує і надає цілий пакет документів: довідку про склад сім'ї, правовстановлюючі документи на житло або земельну ділянку, довідку про доходи, тощо. Після подачі заявки банк перевіряє інформацію, визначає ліквідність нерухомості, вивчає кредитну історію клієнта і приймає рішення: давати гроші під заставу квартири чи ні. Процедура не швидка і триває мінімум 14 днів.

Однак завдяки комерційної привабливості нерухомості в Білій церкві у жителів міста є альтернатива - незалежні кредитні компанії, які також видають кредит готівкою під заставу нерухомості.

Переваги кредитування в незалежній фінансової організації:

  • мінімум документів: тільки український паспорт, ідентифікаційний номер та документи, що підтверджують право на нерухомість;
  • швидкість прийняття рішення: клієнт отримує відповідь про готовність видати позику під заставу нерухомості протягом 30-120 хвилин;
  • прийнятна кредитна ставка: наприклад, в компанії "Банкнота" можна взяти кредит під заставу квартири від 18% річних (ставка становить від 1,5% в місяць і залежить від типу нерухомості);
  • прозорі умови: без прихованих платежів і процентних ставок, ясність щодо умов і термінів позики;
  • без штрафів і комісій: можливість дострокової виплати кредиту;
  • часткова, а не повну заборона на відчуження: поки не виплачений кредит під заставу будинку, клієнт не може його продати або обміняти, зате може здати житло в оренду.
Розрахувати платіж
Необхідна
сума
Термін
кредитування*
Застава
Квартира
Будинок
Нежитлове приміщення
Земельна ділянка
Автомобіль

Термін кредитування: від 3 до 60 місяців
Максимальна річна ставка: 24%

45000

грн

платіж в місяць

540000

грн

всього за 12 міс

Позичальник вільний використовувати кредит під заставу нерухомості на свій розсуд, для незалежної фінансової компанії не існує поняття «нецільове використання коштів». Все що потрібно, вчасно робити щомісячні виплати по кредиту. У разі фінансових труднощів рекомендуємо відразу ж повідомити позичальника, щоб клієнту надали кредитні канікули.

Терміновий викуп нерухомості в Білій Церкві

На оголошення про викуп будинків припадає близько 15% запитів на ринку нерухомості Білої Церкви. Ця послуга затребувана серед тих, хто хоче змінити місце проживання на більш комфортне, а також серед позичальників, які взяли кредит під заставу квартири, але плани змінилися і виплачувати позику вони більше не хочуть. Також терміновий продаж квартири цікавить клієнтів, які хочуть отримати гроші максимально швидко і при цьому не «заморочуватися» з процесом продажу.

Терміновий викуп нерухомості - це процедура, коли фінансова компанія сама купує нерухомість у клієнта без реклами і залучення сторонніх покупців. Власника житла насамперед привертає мінімальний термін оформлення угоди: до 2-х днів. При стандартному продажу квартири самостійно або через ріелторську контору терміни збільшуються в рази.

Отримати кредит стало
ще простіше
Заявка

Онлайн або по телефону

Оцінка

Об'єкта і документів

Договір

Узгодження і підписання

Отримання коштів
Подати заявку

Задати своє питання

На яких умовах здійснюється терміновий продаж нерухомості в Білій Церкві

Звертаючись в фінансову організацію, щоб терміново продати квартиру, клієнт отримує:

  • До 90% від вартості житла, дисконт за терміновість всього 10%;
  • Викуп квартир проводиться в обраній клієнтом валюті;
  • Безкоштовна і оперативна оцінка нерухомості;
  • Фінансова компанія бере на себе витрати з оформлення угоди;
  • Максимально швидка і нотаріально завірена угода купівлі-продажу.

Вигідне розташування, близькість до столиці, роблять викуп таунхаусів і квартир в Білій церкві затребуваним, чим часто користуються жителі міста, яким терміново потрібні гроші, але вони не хочуть брати їх в кредит.

Залежно від умов договору, фінансова організація може погасити раніше взятий клієнтом кредит під заставу нерухомості або виплатити кошти. Квартира в Білій Церкві - це комерційно привабливий актив, щоб взяти кредит під нерухомість або швидко продати житло.

Banknota
Матеріал підготував: